Wij zijn Learning Flow!

Learning Flow wil een bijdrage leveren aan de veranderende rol van het onderwijs, de ontwikkeling van leeromgeving naar ontwikkelomgeving, waarin plezier, geluk en balans voor elk mens centraal staan.

We zijn vanaf september 2021 gestart en hebben sindsdien al veel bedrijven en scholen mogen ondersteunen in hun groei naar een Leven Lang Ontwikkelen.

Lisa van der Pol

Ervaringen:
– Onderwijskundige
– Coördinator Opleidingen
– Docent MBO
– BPV-begeleider MBO
– Docent Basisonderwijs

Mijn naam is Lisa van der Pol, 31 jaar en ik ben samen met Erwin eigenaar van Learning Flow. Ik woon samen met Thomas en onze 2 katten in Hoorn. We hebben de afgelopen 3 jaar ons huis volledig verbouwd en wonen nu in de droom van iedere millennial; een duurzame jaren 30-woning met, jawel, visgraatvloer en glas in lood! Ik ben sportief, creatief en geen stilzitter. Ik fitness meermaals per week en ik ga ieder jaar op skivakantie, maar ook tegen een uitdaging zoals Mudmasters zeg ik geen nee.

Ik ben afgestudeerd aan de Pabo en daarna heb ik mijn master Onderwijskunde behaald aan de UvA. Mijn passie ligt bij het opleiden en ontwikkelen van alle talenten binnen bedrijven, want dat zijn er heel veel. Ik geloof dat iedereen, jong of oud, elke dag kan leren. Ook geloof ik dat bedrijven kunnen groeien door te investeren in hun personeel door middel van opleidingen. Opleiden leidt tot competente medewerkers met een gevoel voor autonomie. Door binnen teams samen te werken, zal je samen groeien; alleen gaat het sneller, maar samen kom je verder.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je samenwerken? Stuur dan een mail naar: lisa@learningflow.nl.

Mijn naam is Erwin Schuyt, 41 lentes jong. Met mijn vrouw Miranda en kinderen, Sepp en Catoo, woon ik in Avenhorn. In mijn vrije tijd doe ik wat aan hardlopen en vind ik het leuk (en vooral lekker) om lekkere gerechten op de barbecue te maken. Na een carrière in de supermarkt bij Super de Boer en DEEN als assistent supermarktmanager, heb ik 6 jaar geleden de stap naar het onderwijs gemaakt. Onder de bezielende leiding van Lisa heb ik mijn onderwijsbevoegdheid gehaald en ben ik als docent en praktijkbegeleider de studenten van DEEN gaan opleiden.

De passie voor opleiden is tijdens deze periode steeds meer gaan groeien en zo zijn Lisa en ik erachter gekomen dat wij als duo uniek zijn en elkaar fantastisch aanvullen. De stap om samen Learning Flow op te zetten was dan ook snel gemaakt na het tijdperk DEEN. Het geloof om bedrijven te kunnen helpen groeien door te investeren in het opleiden van personeel zit er bij ons beide heel sterk in. Daarnaast geloof ik ook dat wij mensen kunnen helpen bij nieuwe kansen als zij-instromer in andere vakgebieden. Iedereen heeft recht om te groeien! 

Voor vragen ben ik te bereiken op het volgende mailadres: erwin@learningflow.nl.

 

Personeelsontwikkeling

Erwin Schuyt

Ervaringen:
– Assistent supermarktmanager
– Praktijkopleider
– Docent MBO
– BPV-begeleider MBO