Bedrijven

Gelukkige medewerkers zorgen voor een gezond bedrijf. Jij wilt graag gelukkige medewerkers, maar je weet niet helemaal hoe leren en ontwikkelen kan bijdragen aan gelukkige en gezonde medewerkers? Dan kunnen wij daarbij helpen.
Wij maken gebruik van ons eigen model; Het Learning Flowmodel. We onderzoeken welke doelen het bedrijf heeft, welke leerdoelen hierbij aansluiten, welk type leerinterventies nodig is en ten slotte voeren we dit uit.
Leren en ontwikkelen is een constant proces, dus reflectie om door te ontwikkelen is van groot belang.

 

Scholen

Een gelukkige medewerker begint bij een gelukkige student. Bij opleiden denken we al snel aan een klaslokaal, saaie lessen en huiswerk. Wij maken onderwijs direct praktisch toepasbaar en passen dit aan op de doelgroep.

Wil jij jouw onderwijsconcept vernieuwen en je meer richten op wat de student nodig heeft? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Door zowel een onderwijskundige achtergrond als ervaring met bedrijfsopleidingen, kunnen wij het onderwijs zo vormgeven dat het past bij de studenten. Denk hierbij niet alleen aan leerzame werkvormen, maar ook aan wijzigingen van het totale curriculum.